Elektrostrojarska obrtnička škola    I    Selska cesta 83, Zagreb, HR    I   Tel: 01 3695 080; Fax: 01 3026 165.   I     E-mail: info@esos.hr 

Home Nalazite se na: ProjektiKako međusobno komuniciramo?
Kako međusobno komuniciramo?
Ponedjeljak, 17 Prosinac 2018 13:32
 
U četvrtak 13.12.2018. udruga Suncokret-OLJIN održala je prvu panel diskusiju u okviru projekta „Prostor“ s temom „Kako međusobno komuniciramo?“.
 
Vrlo aktualnoj temi pristupilo se kroz predstavljanje vlastitog iskustva tri relevantna panelista koji rade s mladima među kojima je bila i profesorica Elektrostrojarske škole Ana Presečki. Uz profesoricu Presečki panelisti su bili i volonter Luka Stanić te poslodavac Zvonimir Pletiš. U vrlo živu diskusiju o izazovima komunikacije između mladih i onih koji s njima rade aktivno su se uključili svi prisutni, prije svega učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna, ali i psiholozi, školsko osoblje i poslodavci.

Panel diskusija rezultirala je donošenjem zajedničkih zaključka o sastojcima potrebnim za dobru komunikaciju učenika i školskog osoblja/poslodavaca/volontera: fleksibilnost, usmjerenost na cilj, preuzimanje odgovornosti za svoj dio u komunikaciji, jasno definiranje granica i svjesnost da uvijek komuniciramo sa osobom, a ne samo s ulogom koju ona predstavlja. 

Projekt „Prostor“ sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a udruga Suncokret-OLJIN provodi ga u partnerstvu sa Elektrostrojarskom obrtničkom školom, Školom primijenjene umjetnosti I dizajna, Srednjom školom Glina i udrugom Ardura.
Ažurirano Ponedjeljak, 17 Prosinac 2018 13:37
 

UPISI 2019./2020. – „DOĐITE U SELSKU“