Elektrostrojarska obrtnička škola    I    Selska cesta 83, Zagreb, HR    I   Tel: 01 3695 080; Fax: 01 3026 165.   I     E-mail: info@esos.hr 

Home Nalazite se na: NovostiVijestiSvečana podjela svjedodžbi maturantima Elektrostrojarske obrtničke škole
Svečana podjela svjedodžbi maturantima Elektrostrojarske obrtničke škole
Subota, 06 Srpanj 2019 11:55

Dana 2. srpnja 2019. održana je Svečana podjela svjedodžbi maturantima Elektrostrojarske obrtničke škole u Obrtničkoj komori Zagreb.

Svojim dolaskom podjelu su uveličali gos. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb, gđa. Katarina Milković iz Gradskog ureda za obrazovanje, gos. Antun Trojnar, predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba, gđa. Iva Milardović Štimac iz Gradskog ureda za obrazovanje, gos. Goran Čanković, tajnik Obrtničke komore Zagreb, gđa. Anica Sindičić iz Ureda za obrazovanje Obrtničke komore Zagreb i gđa. Tamara Popović, tajnica predsjednika Obrtničke komore Zagreb.

 

Na početku same podjele obratio nam se gos. Mirza Šabić te uputio nekoliko riječi dobrodošlice. Zatim je uslijedilo predstavljanje pisma naših maturanata koje se odnosilo na našu školu i sve drage ljude koji u njoj rade i koji su bili uz njih tijekom njihova školovanja. Osim pisma predstavljena je i školska zadaća našeg učenika 3. a razreda Hrvoja Kresaja koji je opisao svoje zanimanje s puno ljubavi i topline.

 

Nakon toga su podijeljene nagrade našim učenicima koji su se u protekle tri godine istaknuli svojim radom i ponašanjem. Knjige su im uručili gos. Mirza Šabić i naš ravnatelj, gos. Anto Delač.  Također je, u ime Gradskoga ureda za obrazovanje, gđa. Katarina Milković uručila knjigu i pohvalnicu našem učeniku Leu Kečanoviću koji je osvojio 1. mjesto na međužupanijskom natjecanju u zanimanju automehatroničar. 

 

Nakon uručenih nagrada naš dragi učenik Zoran Beluhan nastupio je sa svojim autorskim pjesmama, u duhu hip-hopa, za koje je rekao da su „idealna prilika za jedan svečani oproštaj“.  Također se u ime maturanata Elektrostrojarske obrtničke škole obratio i zahvalio svima koji su sudjelovali u njihovu odgoju i obrazovanju. 

  

Nakon veselog nastupa uslijedio je onaj dio svečanosti zbog kojega smo se i primarno okupili i u kojem je naš ravnatelj, zajedno s razrednicima trećih razreda, podijelio svjedožbe našim maturantima. Prije samoga kraja maturantima se obratio prof. Tomislav Antolović koji je sa svojim razredom uručio prigodnu sliku Elektrostrojarske obrtničke škole našem ravnatelju za sve lijepe trenutke provedene u školi. Svečana podjela svjedodžbi završila je zahvalom i završnim riječima našeg ravnatelja. 

 
 
 
 

Pismo maturanta 

Školska zadaća 

Ažurirano Srijeda, 10 Srpanj 2019 09:19
 

UPISI 2019./2020. – „DOĐITE U SELSKU“

 

Niste prijavljeni.

  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ