Elektrostrojarska obrtnička škola    I    Selska cesta 83, Zagreb, HR    I   Tel: 01 3695 080; Fax: 01 3026 165.   I     E-mail: info@esos.hr 

Home Nalazite se na: NovostiVijestiSvečana podjela Svjedodžbi o završnome radu 3. srpnja 2018. god.
Svečana podjela Svjedodžbi o završnome radu 3. srpnja 2018. god.
Petak, 06 Srpanj 2018 13:03
 
Dana 3. srpnja 2018. god., u Obrtničkoj komori Zagreb, održana je svečana podjela Svjedodžbi  o završnome radu  učenicima koji obranili  završni rad  u ljetnom roku školske godine 2017./2018. 
 
Njoj su prisustvovali gosp. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb, gosp. Antun Trojnar, predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba, gđa Katarina Milković, pomoćnica pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, gđa Iva Tušin, voditeljica Ureda za obrazovanje Obrtničke komore Zagreb, gđa Anica Sindičić iz Ureda za obrazovanje Obrtničke komore Zagreb, Tajnik Obrtničke komore Zagreb, g. Goran Čanković.

Prof. Ivana Barbarić i Mateja Župančić prvi put su vodile  našu svečanu podjelu i ugodno nas iznenadile. Naš ravnatelj,  Anto Delač, i razrednici trećih razreda bili su zaduženi za podjelu svjedodžbi našim maturantima, kojih je ove godine bilo 160. 

Prof. Anita Brčić prenijela je lijepu poruku i zahvalu učenicima, njihovim roditeljima 
u ime svih razrednika trećih razreda, a učenik Toni Suša, učenik 3f  dobio je priliku obratiti se svojim prijateljima, maturantima i  svima prisutnima , te se zahvaliti se u ime cijele generacije svim razrednicima,  profesorima, ravnatelju škole i roditeljima.
 
Voditeljica i prof. Ivana Barbarić obratila se maturantima u ime cijele škole, te im na taj način prenijela poruku svih nas koji smo s njima radili.
Nakon uručenih nagrada najboljim učenicima naše škole i nakon završetka svečane podjele, naši dragi učenici Karlo Pilatuš i Alen Šimun Dudak, uljepšali su naše okupljanje tako što su zasvirali i zapjevali sa svojim dečkima iz Tamburaškog sastava „Trešnja“, te izazvali puno veselja i pljeska.

Na kraju svečane podjele slijedilo je obraćanje našeg ravnatelja, gosp. Ante Delača 
svim maturantima. U svom govoru naglasio je važnost njihovih zanimanja, važnost daljnjeg školovanja i napredovanja u struci, poželio im brzo  zaposlenje, te ukoliko i odu iz Lijepe naše  domovine da se, kad zarade novac vrate i otvore svoje tvrtke i obrte i  na  kraju im je poželio najvažnije- sretan život. Toplim riječima ravnatelja
i  zvucima tamburice i pjesme završila je ova za sve nas važna svečanost.

Ovom prilikom zahvaljujemo se još jednom  svim našim gostima što su našli malo vremena, te da svojim prisustvom  uz poticajne  i korisne savjete uveličali ovako važan i jedinstven događaj za naše maturante i njihove roditelje.
 
Ažurirano Petak, 06 Srpanj 2018 13:06
 

UPISI 2018./2019. – „DOĐITE U SELSKU“

 

Niste prijavljeni.

  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ
  • ESOŠ